Resepsi Menakjubkan, Zahirah Macwilson & Aiman Hakim Ridza

Resepsi Menakjubkan, Zahirah Macwilson & Aiman Hakim Ridza


33 thoughts on “Resepsi Menakjubkan, Zahirah Macwilson & Aiman Hakim Ridza

  1. Sama cantik sama padan, kacak, cantik, tinggi, bju, make up semua bagus, kek chendeliar terbalik dari atas turun ke bawah, pertama diresepsi zahirAH, mmg terbaik 😍😍😍

  2. Bgai pinang di belah dua psangan ni.. Sama cntik sama padan.. x prnah pun lihat drama mereka.. trpndng dilaman you tube kerana trpandang wajah si cantik ni..

  3. such a beautiful couple….Zahirah to me is d most beautiful actress and bride……

    her appearance is so flawless with beautiful make up which not thick at all…her hair do and dress is so beautiful and not heavy….

    her mehndi nite…..she looks like d most beautiful indian princess….

    May Allah bless the both of u with imaan and happiness….Ameen2!

  4. Ni baru la bagai pinang dibelah dua.sama cantik sama padan.mcm erra dn yusry dlu2(maaf ye erra,yusry.flashbck ckit).bezanya moga jodoh aiman n zahirah kekal hingga Jannah.Amin.

  5. Lajunye berckp cam peluru berpadu😂😂Cuba perlahan lahan ckp tu supaya org paham ni x cam org kesuntukkan masa dan mengejar sesuatu

  6. Aimam…jaga Zahirah baik2 jgn sakiti hati nya…makcik doakan semoga kamu bahagia hingga ke jannah both of are so sweet salam dari Sabah

  7. Perkhawinan Zahirah & Aiman dah selesai
    Doa lah yg terbaik untok mereka berdua
    Hingga ke jannah.
    JANGAN ADA HATI TG
    HITAM…ALLAH US
    WATCHING…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *